Beyoncé winactie bij Optie1

Lemmer – Optie1, een prominente telecom winkel in o.a. Lemmer, kondigt een sensationele winactie aan voor alle Beyoncé-fans in de regio. In samenwerking met Beyoncé’s langverwachte Renaissance Tour biedt Mega Retail een unieke kans om twee Skybox VIP tickets te winnen voor het spectaculaire concert van Beyoncé op 18 juni 2023 in Arena Amsterdam.

Exclusieve VIP-ervaring

De gelukkige winnaar zal niet alleen genieten van een weergaloze live show van de iconische superster maar wordt ook verwend worden met een exclusieve VIP-ervaring. De Skybox tickets, ter waarde van €850,00 per persoon, bieden een adembenemend uitzicht op het podium, comfortabele zitplaatsen, heerlijke hapjes en drankjes, en een attente hostess om het verblijf in de Skybox nog aangenamer te maken. Bovendien is een parkeerkaart inbegrepen om het hele concertbezoek probleemloos te laten verlopen.

Deelnemen

Om deel te nemen aan deze onvergetelijke winactie, dienen geïnteresseerden minimaal €50,00 te besteden (of het afsluiten van een abonnement) bij Optie 1 Lemmer. Na het ontvangen van een kassabon kunnen klanten deze inleveren bij het personeel in de winkel, waarmee ze automatisch worden ingeschreven voor de winactie. *Er zijn actievoorwaarden van toepassing. De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle inzendingen en aangekondigd op het Instagram-account van @optie1lemmer. De winnaar zal bekend gemaakt worden via Instagram en middels persoonlijk bericht.

“We zijn ontzettend enthousiast om deze fantastische kans aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten,” zegt Geoffrey van Veen, woordvoerder van Optie 1 Lemmer, “Beyoncé is een internationale superster en haar optredens zijn altijd spectaculair. We willen graag een onvergetelijke ervaring bieden aan de gelukkige winnaars en hen de kans geven om Beyoncé live te zien in een exclusieve setting.”

Looptijd en informatie

De winactie is al gestart en loopt tot 10 juni 2023. Dus wees er snel bij en maak kans op de ultieme Beyoncé-ervaring! Volg @optie1lemmer en @megasupport op Instagram voor meer informatie en spannende acties. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via info@megasupport.nl.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!