BENEFIETAVOND Papageno Huis op 20 april

LEMMER – Jaap van Zweden samen met het Frysk Jeugdorkest, harpiste Iris Kroes en operazangeres Lida Straathof. Ze treden allemaal op ter gelegenheid van een benefiet voor Papageno Huis Fryslan op 20 april. De presentatie van de avond is in handen van Eric Ennema van Omrop Fryslân.

Geen subsidies

Papageno Huis Fryslân heeft een woonvoorziening voor jongeren met autisme en ontvangt geen subsidies. Particuliere bijdragen, fondsen en sponsorwerving maken het mogelijk activiteiten voor jongeren met autisme te ontwikkelen en het Huis draaiende te houden.

Over Stichting Papageno

Ruim 25 jaar geleden hebben Jaap en Aaltje van Zweden de Stichting Papageno opgericht, met als doel jongeren met autisme te ondersteunen, door het aanbieden van beschermde woonvormen, begeleiding, muziektherapie en dagbesteding.

Papageno Huis Lemmer

In het Papageno Huis Fryslân in Lemmer zijn 17 appartementen in gebruik en 60 plekken voor dagbesteding (op het terrein van muziek, creativiteit, fitness, moestuin, horeca en keuken). De jongeren worden intensief begeleid, met de nadruk op groei naar meer zelfstandigheid en het ontdekken van talenten. Dit alles wordt gerealiseerd in samenwerking met twee zorgpartners: De Heeren van Zorg en Philadelphia/Weardefol.

Tickets

Er zijn nog tickets beschikbaar voor deze bijzondere avond, voor € 175 (inclusief hapjes en drankjes) en zijn te bestellen via www.papagenohuisfryslan.nl/agenda of de QR code op de afbeeldingen.