Beleef Omrop Fryslân op je smart tv als nooit tevoren

Hoe traditioneel je ook bent, je ontkomt niet meer aan alle slimme toepassingen die het leven in je huis een stuk gemakkelijker maken. Ben je een echte liefhebber van tv-kijken dan is de huidige generatie smart-tv’s ontzettend handig om je beeldbuis multi functioneel te maken. Het is echter niet gemakkelijk om hierin tot een juiste keuze te komen. Er is niet alleen een enorm aanbod ook de nodige technische termen kunnen je een behoorlijk hoofdpijn bezorgen. Daarom leggen we in dit artikel het één en ander uit om de keuze niet alleen overzichtelijk te maken maar je ook de weg te wijzen naar de scherpste aanbiedingen.

Ja, waar begin je die zoektocht naar een goede smart tv eigenlijk? Wil je een smart tv kopen dan doe je dat meestal op internet bij de zoekmachine van google. Maar heb je wel eens ‘smart tv kopen’ ingetypt? Als je dat doet krijg je maar liefst 11.2 miljoen resultaten voorgeschoteld. Zie daar nog maar eens wijs uit te worden. Wil je echt op één plek tv vergelijken uitproberen dan is Knibble de perfecte site waar meer dan 281 webshops met elkaar vergeleken worden. Zo bespaar je jezelf een nachtenlange zoektocht op internet en bovendien krijg je meteen de scherpste aanbiedingen in beeld. Omdat alles actueel is, betaal je dus niet te veel voor de smart tv die je graag wilt kopen.

Hoe groot

Eén van de eerste dingen die je in je zoektocht meeneemt is de grootte van de tv. Heb je een ruime huiskamer en zie je het wel zitten om hier je eigen thuisbioscoop in te richten, dan kun je tegenwoordig al een 65 inch tv kopen. Met een tv van dit formaat wil je natuurlijk ook graag hoge resolutie. Ga dan zeker voor een haarscherp 4k beeld. Zo kun je optimaal van tv kijken genieten. Beeld kan natuurlijk niet zonder geluid. De goedkoopste optie begint vaak met een soundbar. Pak je flink uit dan kun je niet zonder een dolby surround systeem. Besteedt dus niet al je spaargeld aan beeld maar reserveer ook wat voor goed geluid. Dat maakt immers het verschil tussen een avondje film op tv kijken en een meeslepende cinema ervaring in je eigen huiskamer.

‘Gewoon’ tv kijken mag natuurlijk nog steeds. Als je bijvoorbeeld graag naar Omrop Fryslân kijkt op je smartphone of tablet dan kun je deze met chromecast verbinden met je tv. Het kan echter nog makkelijker als je een slimme tv hebt. Want de meeste smart tv’s hebben de Omrop-Smart TV-app. Hoe makkelijk is dat. Zo kun je dus altijd probleemloos Hjoed en Hea bekijken. En omdat je tv slim is en een verbinding met internet heeft, kun je de oude afleveringen van Hea ook nog via youtube kijken. Via je smart tv is er trouwens een groot aanbod van streamingdiensten te vinden. Je kunt hierbij denken aan Videoland, Amazon Prime, HBOMax, Canal+, Disney+, of ViaPlay. Hiervan zijn de meeste in abonnementsvorm beschikbaar, hoewel je bij Videoland en Pathé Thuis ook per film kunt afrekenen of als giftcard een filmtegoed cadeau kunt doen. Hoe slim is dat!

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!