Bekijk de Johann Strauss riviercruise boot op open dag in Lemmer

Tijdens de open dag mogen belangstellenden het cruiseschip bekijken.

LEMMER – Op vrijdag 2 februari 2024 organiseert Feenstra Rijn Lijn een Open Dag in Lemmer. Mensen kunnen dan een riviercruiseschip bezichtigen. Aanmelden hoeft niet, iedereen is daarbij van harte welkom. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur.

Kijkje nemen aan boord

Belangstellenden kunnen op die dag een kijkje nemen aan boord. Op die dag ligt de Johann Strauss afgemeerd aan de Vuurtorenweg. De medewerkers vertellen tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden om met Feenstra zo’n riviercruise te maken. Na afloop van de rondleiding krijgen belangstellenden een kopje koffie met iets lekkers aangeboden.

Een belevenis op zich

“Een riviercruise van Feenstra staat garant voor comfort, afwisseling, gezelligheid en een uitstekende verzorging. Zonder uw koffers in of uit te pakken, reist u van de ene naar de andere locatie. Een riviercruise is een belevenis op zich, onze schepen brengen u naar de mooiste plaatsen van Europa. Ervaar op 2 februari hoe mooi en comfortabel een riviercruiseschip kan zijn.”

Meer informatie over de reizen

Op de website van Feenstra Rijn Lijn is meer informatie te vinden over het aanbod reizen, de schepen, de opstapplaatsen en nog veel meer.