Beauty Company Maud viert 1-jarig bestaan op 18 juli met beauty event

LEMMER – Beauty Company Maud bestaat in juli alweer 1 jaar. Maud:”In juli zit ik alweer 1 jaar in mijn salon, de tijd vliegt! Dit wil ik graag met jullie vieren. Daarom nodig ik jullie van harte uit voor het beauty event op donderdag 18 juli! Wil je iemand meenemen? Dan is je vriend(in), moeder, schoonmoeder, zus of collega van harte welkom! Laat jullie inspireren op deze leuke dag vol met beauty & health.”

Persoonlijk kleur & Make-up advies

“Vanaf 12:30 heet ik jullie van harte welkom bij mijn salon aan de Houtsaachmole 25 te Lemmer. Tussen 13:00 en 16:00 staat Sarah van Barbara Bort voor jullie klaar voor een persoonlijk kleur & make-up advies. Voorinschrijving is handig om verzekerd te zijn van een plekje. Voor inschrijving kun je mij een berichtje sturen via 06 26082600 of mail contact@beautycompanymaud.nl”

10% korting  en een goodiebag

“Speciaal voor deze middag geef ik 10% korting op de make-up van Barbara Bort en de huidverzorgingsproducten van Cenzaa. Deze korting geld alleen tijdens het event in de salon. Voor de eerste 15 betalende klanten staat er nog een leuke goodiebag klaar vol met leuke goodies van o.a. T’anker, Barbara Bort, Cenzaa.”

Wijntjes en hapjes proeven

“Tussen 16:00 en 19:00 kunnen jullie een overheerlijk wijntje proeven van wijnhalla & Marylka kan je alles over de verschillende wijnen vertellen. Dit alles onder het genot van een hapje wat is klaargemaakt door Restaurant De Wildeman.”

Specialist van Cenzaa

“Een specialist van Cenzaa is deze middag ook aanwezig van 13:00 tot 16:00 en kan jullie alles vertellen over de kracht van Cenzaa en waarom skincare zo belangrijk is! Ook kan je de producten uittesten.”

Meer informatie en aanmelden

Op de website van Beauty Company Maud kun je veel meer informatie vinden over behandelingen en werkwijze van Maud. Deze is te vinden op Beauty & Skincare | Beauty Company Maud

Verder kun je bellen of appen via  06 26082600 en mailen via contact@beautycompanymaud.nl