Autobedrijf De Rijke wordt Autobedrijf Bosma Lemmer

LEMMER – Edwin en Annemarie de Rijke hebben hun klanten in een nieuwsbrief al laten weten dat er een einde komt aan een tijdperk. Een tijdperk waar de naam De Rijke onlosmakelijk verbonden was met auto’s. Kwamen de eerste klanten begin jaren ’70, op de gemaalweg, bij Arie&Tiny achter huis, zo kwamen ze de afgelopen 21 jaar bij Edwin&Annemarie op het Lemsterpad.

Minder hectisch leven

Een groot deel van de eerste klanten van Arie komen nog steeds bij Edwin en daar is hij trots op. Afgelopen zomer is Bed&Breakfast Easy to sleep overgenomen door Edwin&Annemarie En dat creëerde de mogelijkheid om te stoppen en een iets minder hectisch leven in te gaan.

Overname

Via Gjalt, monteur van De Rijke, kwam Abel Hulzinga van Autobedrijf Bosma Sint Nyk er toevalligerwijs achter dat zij op zoek waren naar een geschikte kandidaat om het autobedrijf voort te zetten. Autobedrijf Bosma Sint Nyk, dat Abel Hulzinga in 2014 heeft overgenomen van Epke en Krystyna Bosma, is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zowel in de verkoop als in de werkplaats groeit het bedrijf in Sint Nicolaasga uit zijn jasje. En zo werd er al een tijdje gedacht aan uitbreiding op verschillende manieren. Na een paar goede gesprekken zijn beide partijen het met elkaar eens geworden en vanaf 1 juli gaat Autobedrijf De Rijke voortaan verder als Autobedrijf Bosma Lemmer.

Gjalt blijft monteur in Lemmer

Gjalt blijft monteur in Lemmer en Vincent, monteur in Sint Nyk, komt in Lemmer de werkplaats versterken. De andere 2 monteurs van Autobedrijf Bosma Sint Nyk, Durk en Lambert, blijven werkzaam in Sint Nicolaasga. Door de uitbreiding is er plaats ontstaan voor een extra monteur. Deze vacature staat nog open en Abel is druk op zoek. Abel wil zijn aandacht gaan verdelen tussen beide vestigingen en neemt de verkoop-, en zoekopdrachten voor zijn rekening. Met vertrouwen in de toekomst hoopt Autobedrijf Bosma u in één van de vestigingen te verwelkomen.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!