Alles wordt “Helder”….

Vanaf links Rob Nugter, Michel de Grauw, Clemens v.d. Zwan, Carien v.d. Zwan-Rodenburg.

LEMMER – Met trots kunnen we melden dat per 1 november Rodenburg Verzekeringen en AQRaad Verzekeringen & Makelaardij – RegioBank Lemmer de samenwerking met Helder financiële diensten RegioBank Emmeloord zijn aangegaan. De directie zal worden gevoerd door Michel de Grauw en Rob Nugter.

Al ruim 60 jaar is het familiebedrijf Rodenburg verzekeringen in Lemmer een begrip. Klaas Rodenburg startte het bedrijf in 1959. Dertig jaar later kwamen Clemens en Carien erbij en samen met Pier de Jong werd Rodenburg verzekeringen een begrip in Lemmer.
AQRaad is al ruim 20 jaar gevestigd in Lemmer en is een vertrouwd adres voor verzekeringen en financieel advies. Door de nieuwe samenwerking combineren we het beste van 3 mooie bedrijven waarbij service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Een vertrouwd adres voor nu en in de toekomst.
Helder Financiële Diensten heeft specialistische kennis op gebied van agrarische verzekeringen en het MKB, particulier advies en is met de RegioBank (zelfstandig adviseur) een volwaardige financiële partner in bancaire producten. Meer dan 25 geldverstrekkers waarmee we zaken doen op het gebied van hypotheken. Denk aan de grootbanken, Rabobank, ABN AMRO en ING maar ook Munt, Vista en bijvoorbeeld Hypotrust. Een groot aanbod van geldverstrekkers met scherpe rentes en goede voorwaarden. Ruim 20 verzekeraars om uit te kiezen en ook nog al uw bankzaken kunnen regelen onder een dak! Gemak dient de mens, zaken regelen op één adres en dat op een manier die bij u past en niet
andersom!
Met de nieuwe naam Helder Financiële diensten is overigens alleen de naam gewijzigd. Carien van der Zwan- Rodenburg, Rob Nugter, Tjalling Postma en Gerolf Schotanus blijven de bekende aanspreekpunten en gezichten in Lemmer.
Voor een onafhankelijk advies op gebied van hypotheken, verzekeren en bankieren bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor uw vragen en adviezen kunt u voortaan terecht aan de Flevostraat 2A in Lemmer. Rodenburg Verzekeringen zal hierdoor verhuizen naar “de andere kant van de brug”.
Dus laten we “Helder” zijn: op het gebied van verzekeren, hypotheken of bankieren hoeft u nog maar een naam te onthouden Helder Financiële diensten / RegioBank Lemmer- Emmeloord,
aldus Michel en Rob

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!