Aandacht voor zorgintensieve kinderen

LEMMER – Hoe is het als het ouderschap anders blijkt te zijn dan gedacht omdat je kind intensieve zorg nodig heeft? Hoe is het om afscheid te nemen van je verwachtingen? Wat doet het met jou en je relatie? En hoe houd je die intensieve zorg vol? Theatergroep Bint presenteert een nieuwe online voorstelling die dat allemaal bespreekbaar maakt. De voorstelling wordt gespeeld op dinsdag 13 april van 20.00 tot 21.30 uur speciaal voor ouders in Fryslân. Een voorstelling die ouders wordt aangeboden door de Friese welzijnsorganisaties Kearn Welzijn, Het Bolwerk, Sociaal Werk De Kear, Sociaal Collectief, De Skûle Welzijn, Timpaan, Mantelzorg Amaryllis en Caleidoscoop. Zij vinden het belangrijk om juist in deze tijd iets te kunnen aanbieden voor deze groep ouders die het door de lockdown extra zwaar heeft.

Online

Voor het maken van de voorstelling ging theatergroep Bint in gesprek met ouders die een zorgintensief kind hebben. Hun eerlijke ervaringsverhalen zijn het uitgangspunt van de voorstelling. De voorstelling gaat in op angsten, twijfels, overwinningen en momenten van trots van ouders. Het publiek kijkt thuis online via een livestream naar de live gespeelde voorstelling. Tijdens de voorstelling kunnen mensen reageren via de chat, ze kunnen vragen stellen, antwoord geven en stemmen via een simpele online tool.

Aanmelden
Ouders kunnen zich voor de online voorstelling tot 10 april aanmelden bij Sociaal Werk De Kear. Dit kan bij Annieck Bos of Francien Bekius (06 -51306421) of per mail naar mantelzorg@sociaalwerkdekear.nl. Na aanmelding wordt een link gestuurd, waarmee kan worden ingelogd. Deelname is gratis.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!