Nieuws van Korfbalvereniging Lemmer

Joop zijn korfbalclub is erg actief en hoopt natuurlijk dat veel meer mensen de sport gaan spelen door de paal bij de scholen.

LEMMER – In Sportpark de Lemstervaart is de in 1966 opgerichte Korfbalvereniging Lemmer gevestigd. Wanneer men vanuit de Noordoostpolder Lemmer binnen rijdt, springt gelijk de mooie kantine in het oog die enkele jaren geleden volledig nieuw gebouwd is. KV Lemmer is een actieve vereniging binnen de senioren-, en jeugdcompetities, maar zet zich daarnaast ook fel in voor recreatieve spelers en de jongste jeugd.

Met 2 seniorenteams en 4 jeugdteams zijn de zaterdagen gevuld met wedstrijden en wordt er twee keer per week hard getraind. Waarna er in de kantine alle ruimte is om alles na te bespreken of omgezellig een drankje te doen. De Kangoeroe Club biedt spelenderwijs korfbal aan voor de jeugd tussen 2 en 6 jaar oud welke voorafgaand aan de thuiswedstrijden plaatsvinden. Doordeweeks traint een grote groep recreanten die op deze manier fit en sportief blijven, om daarna de avond gezellig af te sluiten in de kantine.

Activiteiten met als hoogtepunt de Bonte Avond

De Activiteiten Commissie organiseert het gehele jaar door activiteiten voor al onze leden. Het aanbod bestaat onder andere uit paaseieren zoeken, griezeltochten, vossenjachten en disco’s voor de jeugd. Waar voor de senioren bingo’s, pub quizzen, warme winteravonden en het jaarlijkse Kersttoernooi worden georganiseerd. Het hoogtepunt voor de gehele vereniging is de Bonte Avond in februari.

Wil je meetrainen?

Lijkt het jou leuk om eens mee te trainen? Stuur een mailtje naar: ledenwerving@kvlemmer.nl

“Je bent natuurlijk ook altijd welkom om bij onze wedstrijden te komen kijken!”