Bingo van de Zonnebloem

LEMMER – Sinds lange tijd, ongeveer 2 jaar, organiseerde De Zonnebloem afdeling Lemmer voor haar gasten weer een festiviteit. Afgelopen donderdag waren maar liefst dertig mensen aanwezig voor een bingo. Zij hadden elkaar lange tijd niet gezien in dit verband. De activiteitencommissie had voor leuke prijzen gezorgd. Bijna iedereen ging met een prijs naar huis.

Gezellige ontmoeting

Tussen de speelrondes door werden de gasten getrakteerd op koffie met gebak en andere lekkernijen. Na afloop ontving iedereen nog een lekkernij om mee te nemen. Het belangrijkste doel voor deze middag werd ruimschoots behaald namelijk een gezellige ontmoeting en met z’n alles iets doen. “Alleen maar positieve reacties”, aldus een lid van de activiteitencommissie. Er wordt intussen al weer nagedacht over de volgende activiteit.

Wie wordt vrijwilliger

De Zonnebloem is afhankelijk van vrijwilligers. “Ook u kunt daar een steentje aan bijdragen. Daarvoor kunt u zich aanmelden op telefoonnummer 06 14 14 21 33. Heeft u een beperking of woont er bij u in iemand in de omgeving met een beperking, en wilt u graag, of diegene, meedoen aan de activiteiten van de Zonnebloem, meldt u zelf of een ander aan op hetzelfde telefoonnummer,”meldt de organisatie.