Opening Keukens & Zo

LEMMER – Zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 wordt de langgekoesterde wens van Siepie Landman en haar zoon Dennis Huijpen eindelijk werkelijkheid. Het tweetal opent dan de deuren van hun keukenzaak “Keukens & Zo” aan de Verlaet 10-12 in Lemmer.

Krachten bundelen

Het is een droom van moeder en zoon die uitkomt en waarin zij hun krachten eindelijk kunnen bundelen. “Dennis heeft een eigen schilder-, en montagebedrijf en ik, Siepie, jarenlange ervaring in de keukenbranche. Na een uitstapje van 4 jaar in de optiekbranche kwam ik erachter dat mijn hart toch echt in de keukenbranche ligt. En wilde ik graag de wens waar maken, om samen met Dennis een keukenzaak te starten. Samen zullen wij het gezicht worden van Keukens & Zo. En doordat wij onze krachten bundelen kunnen we de klant geheel ontzorgen.”

Hard gewerkt

“De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Belangstellenden kunnen een kijkje kunnen nemen in de showroom op 30 en 31 oktober 2021.Vanaf dinsdag 2 november 2021 kunnen er afspraken worden ingepland om een keuken samen te stellen, in de vorm van een 3D tekening.”