Versterk je immuunsysteem en breng je lichaam in balans

Docente Jetske Visser.

LEMMER/RUTTEN – Wereldwijd beoefenen mensen van alle leeftijden Zhineng Qigong en het aantal groeit omdat men steeds meer de positieve gevolgen ontdekt van deze meditatie leer. Het lichaam met rustige bewegingen losmaken en ontspannen. De geest tot rust brengen. Vitaal en energiek in het leven staan. Je immuunsysteem krachtig maken. Dit zijn een paar voorbeelden van de effecten van Zhineng Qigong. Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen in korte tijd aangeleerd worden.

Lessen Zhineng Qigong

Op 15 september beginnen er in MindBodySpiritCentrum lessen Zhineng Qigong. In deze 6 lessen werken we met de 6000 jaar oude wijze gebaseerd op de Chinese geneeskunde. De oefeningen zijn zachte langzame bewegingen die er voor zorgen dat het lichaam en geest in balans komen. De krachtige intentie om alles los te laten wat je niet meer nodig hebt en nieuwe verse Qi op te nemen zorgen voor een goede gezondheid en ontspanning. Qigong betekent letterlijk, werken met energie.

Docente Jetske Visser

De docente Jetske Visser beoefent deze meditatieleer al ruim 10 jaar. Zij heeft de drie jarige leraren opleiding gevolgd en een drie jarige Masterclass gevolgd onder begeleiding van een Chinese Master. Ook heeft ze onder leiding van Master Yuantong Liu diverse reizen gemaakt naar Spanje en China. De drie verschillende levels hebben ervoor gezorgd dat haar energielevel optimaal is, haar emoties in balans zijn en haar immuunsysteem sterk is. Gedurende de lessen, privé of in een kleine groep, kijkt ze wat nodig is voor ieder individu.

Lessen

De eerste serie lessen is op woensdag 15, 22 en 29 september en 13, 20 en 27 oktober. De tweede serie lessen is op woensdag 10, 17 en 24 november en 8, 15 en 22 december.  Er is plaats voor 6 personen in een groepsles en er zijn 2 individuele lessen gepland. De groepsles is van 12.30 – 13.30 uur, de individuele lessen zijn van 14.00 – 15.00 uur of 15.30 – 16.30 uur. Je investeert 125,00 euro inclusief BTW voor 6 groepslessen of 225,00 euro inclusief BTW voor 3 individuele lessen.

Meer informatie en website

De lessen worden gegeven in MindBodySpiritCentrum, Noordermeerweg 37C in Rutten, website MindBodySpiritcentrum. Voor meer informatie kan je bellen met of een bericht achterlaten op het whattsapp of telegram nummer 06 41 45 99 93 van Jetske Visser. Zij neemt binnen een dag contact met je op. Als je je wilt aanmelden kan je een mail sturen naar info@mindbodyspiritcentrum.nl. Betaling kan je vooraf overmaken op iban bankrekeningnummer NL16ABNA0499887832 t.n.v. I. Jonkman/Chargeer of contant betalen vooraf aan de eerste les.

We zien er naar uit je te ontmoeten en kennis te laten maken met deze meditatie leer!