Lemster Mondhygiëniste Silvia gezicht Sensodyne op TV!!

Siliva nadat ze urenlang door een visagiste was "behandeld".

LEMMER –  Silvia Shire van Mondhygiënisten Praktijk Lemmer is binnenkort te zien in de reclames van Sensodyne. Ze werd als zorgprofessional uitgekozen uit honderden andere beroepsbeoefenaars. En dat terwijl ze zichzelf helemaal niet eens had aangemeld. “ Voor dit soort reclames komen alleen mensen in aanmerking die iets extra´s hebben gedaan voor het vak of een extra toevoeging hebben op hun diploma.”

Elk jaar melden zich heel veel mensen aan voor zo’n commercial weet ze, maar zij had zichzelf niet voorgedragen. “Zorgverzekeraar De Friesland en nog een paar anderen hebben dat blijkbaar in mijn geval gedaan. ” Uit al die aanmeldingen werden 100 kandidaten gekozen en daar zat de mondhygiëniste met een eigen praktijk in Lemmer en in Eemnes dus ook bij. GlaxoSmithKline is overigens de producent achter Sensodyne. Maar tandartsen en mondhygiënisten gebruiken achter de schermen vooral heel veel producten van het merk Sensodyne. En het is voor de consument één van de oudste merken als het gaat om gevoelige tanden.

Hele casting
Blijkbaar maakte Shire zoveel indruk dat ze een paar maanden later hoorde dat zij was uitgekozen voor de reclame. En toen moesten de opnames plaatsvinden. “Dat zou eerst zijn in Lemmer. Maar de kleuren van mijn praktijk pasten niet bij die van het merk Sensodyne.” In Eemnes heeft Shire ook nog een praktijk en die kleuren matchten beter. “En het was maar goed ook dat het daar is opgenomen. Ik had geen idee wat er allemaal bij zulke opnames kwam kijken, maar dat is dus heel erg veel. Er kwam een hele casting naar mijn praktijk. Visagie met bijna een hele praktijk aan make-up, iemand die mijn haar deed, allemaal camera’s. Voor 15 seconden heb ik uren bij de make-up en de dame van het haar gezeten. En toen het af was, vond ik dat ik het niet was dus toen is het allemaal wat meer in mijn eigen stijl gedaan.” Achteraf was ze ook wel blij dat het in de Gooise praktijk werd opgenomen. “Onder de huidige coronaregels had dit nooit in het Gezondheidscentrum Lemsterpark gekund. Mijn praktijk daar had al die mensen nooit kunnen herbergen.”

Vanaf volgende week zal de mondhygiëniste uit Lemmer overal te zien zijn op het scherm met de reclame.