Jeeh: de terrassen mogen bijna open

LEMMER – Vanaf woensdag 28 april mogen de buitenterrassen onder voorwaarden weer open, van 12 tot 18 uur.  Er moeten wel zitplaatsen gereserveerd worden, maar dat kan aan de deur. Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Een huishouden mag met meerdere mensen aan een tafel zitten. Feesten en bruiloften mogen niet. Tafels mogen niet aan elkaar geschoven worden. Wie naar binnen moet om te betalen of wie naar het toilet moet, moet zijn mondkapje weer opzetten.

Bistro Âld Lemmer & Eetcafé the British Pub zijn er al klaar voor valt te lezen op Facebook. “Woensdag 28 april om 12.00 uur gaan we los.  Ons terras is er klaar voor om op een veilige manier te genieten van onze nieuwe aangepaste menukaart.” De horecagelegenheid biedt een keuze uit lunch-, en kleine dinergerechten. Reserveren gebeurt bij Âld Lemmer en Eetcafé the British Pub ter plekke.

Kijk of er plek is

Ook Pizzeria La Gondola heeft er zin in schrijft het Italiaanse familiebedrijf op Facebook. “Vanaf woensdag mag het terras weer open. Je hoeft niet te reserveren, kom gezellig langs en kijk of er plek is. Wij houden natuurlijk rekening met de maatregelen en daarvoor geldt: maximaal twee aan één tafel (behalve binnen huishouden), gegevens noteren en bij klachten blijf je thuis.” Naast heerlijkheden ter plekke eten en drinken blijft afhalen ook gewoon mogelijk.