Geef uw mening in het inwonerspanel 

Foto DFM

DFM – De gemeente vindt de mening en ideeën van inwoners belangrijk en betrekken u dan ook graag bij de ontwikkeling en evaluatie van hun beleid. Daarom heeft onze gemeente een inwonerspanel.
Als panellid ontvangt u een paar keer per jaar vragen over actuele thema’s. Denk aan dienstverlening, subsidiebeleid, communicatie, omgevingsplannen en zorg. Zo kan men in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen.
Gemeente DFM – “We kunnen hiermee problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee van dienst zijn”.

Peiling over nieuw afvalbeleid
“Op dit moment loopt er een peiling over afvalbeleid en afvalscheiding. We vragen hierbij naar de mening en ervaring van de inwoners: hoe kunnen we hier in de toekomst het beste invulling aan geven met verschillende inzamelmethodes, frequentie, afvalverwerking, kosten en stimuleren van recyclen. Samen met u zoeken we naar verbeterpunten. Als u zich nu aanmeldt voor het panel, kunt u ook hier uw mening over geven”.

Denkt u mee?
Het inwonerspanel telt nu ruim 1200 leden. Om een goede afspiegeling te houden van de samenstelling van de inwoners van De Fryske Marren, zoekt men nieuwe panelleden. Het panel is voor alle inwoners van De Fryske Marren van 16 jaar en ouder.
Als u meedoet ontvangt u een paar keer per jaar een online vragenlijst via email. Uw antwoorden blijven anoniem. De onderzoeken worden uitgevoerd door een onderzoeksbureau.
Aanmelden kan via inwonerspaneldefryskemarren@duomarketresearch.nl