Help mee en “Zet Lemmer in het licht”

LEMMER – Om het centrum van Lemmer aantrekkelijker te maken voor inwoners, gasten en toeristen heeft de werkgroep “We zetten Lemmer in het Licht” al drie kwart binnen van de investering. Daar zijn ze natuurlijk hartstikke blij mee.
Maar ze zijn er nog niet.
Om het laatste deel van het bedrag bijeen te krijgen, verkopen ze symbolische meters verlichting, 1 meter duurzame LED-verlichting voor € 150.
U mag natuurlijk ook uw eigen bijdrage bepalen.

Doe mee en doneer nu
elke donatie is welkom

Of koop 1 meter licht o.v.v. Ik steun Lemmer in het Licht (uw naam, email invullen + aantal meters) kunt u overmaken aan Stichting Oud Lemmer IBAN NL 39 RABO 033 55 955 88.
Naast eeuwige dank wordt uw naam, indien gewenst, zichtbaar benoemd.
Voor vragen over dit project kan u mailen met info@oudlemmer.nl

Het project is opgezet door Stichting Oud Lemmer en de Ondernemers Vereniging Lemmer (OVL). Ze willen het centrum nog gezelliger maken. Met name in de wintermaanden. Het idee om de bruggen te verlichten ontstond door een werkgroep van de OVL. Tegelijkertijd had Stichting Oud Lemmer een plan om “de Lemster Toer”, ons icoon en het kerkschip van de Hervormde Kerk rondom, opnieuw te verlichten. Uiteraard duurzaam en in de meest besparende LED-verlichting die op de markt is.

Deze bedrijven, organisaties en openbare instellingen gingen u voor:
Iepen Mienskips fûns, Gemeente de Fryske Marren, Hervormde Kerk, Stichting Oud Lemmer, Stichting LE 50, Ondernemersvereniging Lemmer, VVBL Lemmer, IJsvereniging Lemmer, Stichting Horeca Lemmer, donaties en crowd – funding, Stichting Dorpsbehoud Lemsterland, RABO Bank Lemmer, Stichting Heloma en de Stichting Meindersma Sybenga.
impressie lemmer in het licht

De werkgroep – vanaf links Rudi Kisjes, Sjoerd de Jong, Anthonie de Vries, Piet Zantman en Barnadien de Waaij