NK zilver voor Pegasus Lemmer

GULPEN – Op 7 december werd het Nederlands kampioenschap georganiseerd voor het groepsspringen A/B niveau. Voor deze wedstrijd had het mix B team van Pegasus Lemmer zich op 3 onderdelen geplaatst via de voor wedstrijd. Het NK werd in Gulpen (Limburg) gehouden.
Met een iets wat aangepaste bezetting in het team (ivm blessure en werkverplichting) probeerde het mixteam zich van hun goede kant te laten zien. Bij het eerste onderdeel, minitrampoline valmat, werden er wat individuele foutjes gemaakt in de series, maar toch werd er de 4e plaats behaald.
Bij het onderdeel minitrampoline pegasus was de concentratie weer terug en kon ook hier de 4e plaats genoteerd worden. Als laatste onderdeel kwam minitrampoline tafel aan bod. Dit onderdeel blijkt Pegasus altijd wel goed te liggen en kon het team de 2e plaats betreden tijdens de prijsuitreiking. Het team heeft de wedstrijd, ondanks het missen van 2 springers, naar behoren gesprongen.
Pegasus gaat over 2 weken meedoen met het Micro teamspringen.
Een wedstrijd waarbij airtrack en minitrampoline springen gecombineerd worden. En moet er ook op muziek gesprongen worden. Dit is weer wat nieuws voor Pegasus en zal er in Drachten een poging gewaagd worden voor een podium plaats met een Mix B team.
Team mix B; Tjeerd v/d Brug, Jarno Pama, Vincent Witteveen, Eline de Jong, Tessa van Koningsbruggen, Mariska de Vries, Jildou Pries.
trainer en coach; Arjenne Dijkstra