Open Huis – 15 jaar Romkema online administratie

LEMMER – Zaterdag 2 november houden we Open Huis en laten we u zien welke ontwikkelingen ons bedrijf heeft doorgemaakt en gaan we de nieuwste software presenteren. Ook laten we u zien hoe u op eenvoudige wijze slim kunt boekhouden. Uw administratie is 100% gedigitaliseerd bij ons en op een simpele manier zijn alle facturen met één klik op de knop weer te zien op uw scherm.
Nooit meer zoeken naar zoekgeraakte facturen, alles meteen bij de hand.
De Reeleezee software app is de nieuwste aanwinst. U kunt onderweg factureren zowel op de telefoon als op uw i-pad of tablet.

Sinds kort verwerken we al onze winstaangiften en belastingaangiften in een handige portal omgeving, waarbij u uw aangiften met een elektronische handtekening snel en efficiënt kunt accorderen. Dit alles in een gecertificeerde omgeving met het zeker online keurmerk.

Bent u toe aan een nieuwe boekhouder die met zijn tijd meegaat en werkt met de meest moderne en geavanceerde technieken. U goed adviseert en uw fiscale aangiften in een handige portal omgeving verwerkt. Bent u starter of vraagt u zich af wat er komt kijken bij een professionele boekhouding?

Kom dan langs op zaterdag 2 november van 10.00 tot 15.00 uur op de Lijnbaan 39 in Lemmer.
U kunt zich aanmelden via www.romkemaonline.nl