Een bijna uitverkocht Glemmer Beach

Nederlandse top artiesten en Ibiza sfeer zorgen voor een BIJNA uitverkocht Glemmer Beach

LEMMER – Meer dan 9000 bezoekers genoten op laatste avond van optredens van onder andere Tino Martin, Davina Michelle, De Jeugd van Tegenwoordig en Kraantje Pappie.
De zomerse temperaturen, de laaghangende zon en de festival ambiance zorgde voor tropische sferen op het strand van Lemmer. Bezoekers noemden Glemmer Beach ‘Klein Ibiza, vlakbij huis.’

Tino Martin opende met het nummer ‘Hier’ van Blof. Daarna was het aan zangeres Davina Michelle die de tent plat speelde met nummers zoals ‘Duurt te lang’ en ‘Skyward’. Alle bezoekers zongen uit volle borst mee en de tent was dan ook in een mum van tijd gevuld. Nadat het publiek meer dan was opgewarmd, was het Nielson die het podium beklom.
Meer dan een uur lang wist hij van begin tot einde de bezoekers in te pakken met vlammen, CO2 shooters, dance moves en zijn hits zoals ‘IJskoud’, ‘Hoe’ en ‘Sexy als ik dans’.

Gevolgd door De Jeugd van Tegenwoordig ‘Sterrenstof’ en als kers op de taart was daar Kraantje Pappie. De rapper sloot de avond op spectaculaire wijze af met onder andere het nummer ‘Feesttent’. Bij de andere podia op het terrein werd gefeest op muziek van diverse DJ’s en bands. Met uitzicht op het IJsselmeer, de lasershows, de ondergaande zon, de Lemster Aken voor anker was het uitzicht adembenemend.

Het echte hoogtepunt was de sfeer die deze Glemmer Beach editie zo bijzonder en succesvol maakte, aldus de organisatie. Ook bedanken zij alle vrijwilligers, sponsoren, bedrijven en bezoekers die Glemmer Beach 2019 samen met hen mede mogelijk hebben gemaakt.