Vol programma op een nieuwe locatie

DELFSTRAHUIZEN – Van 8 t/m 14 september vindt dit jaar op het parkeerterrein van Sportpark De Kampen in Delfstrahuizen de jaarlijkse Feestweek Echtenerbrug e.o. plaats.

De feestweek begint met twee tentkerkdiensten. ’s Ochtends door ds. S. de Vries- Terpstra o.a. m.m.v. het Lemster Mannenkoor en ’s avonds het swingende multiculturele koor “All for one” uit Leeuwarden en afwisselend “The Band of Brothers”.
De feestweek gaat op dinsdag verder met de dorpsspelen, waarbij de inwoners, verenigingen en bedrijven het tegen elkaar opnemen.
Op woensdag zijn er doe- en spelactiviteiten voor de kinderen en ’s avonds is het tijd voor de Feestwike Bingo.
Donderdag de (kinder)playbackshow met muzikale medewerking van Party DJ Nicky Lorenzo.
Op vrijdag is het tijd voor de Feestwike Teenage Party. Van 19:00 – 21:00 uur verzorgd door Party Dj Nicky Lorenzo voor de jeugd van 10 t/m 15 jaar. Vanaf 21:30 uur is er vier uur lang spektakel met de Radio 538 DJ’s on Tour gepresenteerd door de diskjockeys Barend van Deelen en Danny Blom. Een avond waarin muziek op de eerste plaats komt.
De Feestweek wordt op zaterdag afgesloten met en de kinderfietsoptocht, welke eindigt bij het feestpaviljoen waar op dat moment “It nije Tsjûkewille” in volle gang is.
Een dag boordevol activiteiten voor jong en oud (shuffle boarden, survivalbaan, rodeostier, oldtimers, Lady’s Corner, Kids Corner, enz….). En natuurlijk heerlijk genieten van live muziek op het terras onder het genot van een hapje van de lokale horeca en een drankje.
The Bounty Hunters en Vangrail zorgen op de zaterdagavond voor de muzikale afsluiting van de Feestweek Echtenerbrug e.o. 2019.