Kijk eens verder dan je neus lang is…

“Om onze kwaliteit en continuïteit te waarborgen, blijven wij investeren in mensen met een hart voor gastvrijheid, kwaliteit en dienstbaarheid.”

Agostino Panebarco
Eigenaar pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer

Mensen zijn het kloppend hart van pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer en als eigenaar heeft hij veel jonge mensen hun eerste werkervaring geboden.
“Het werken is de horeca is enerverend, leerzaam en sociaal. Bij toekomstige werkgevers is werkervaring een pré. Wanneer je werkervaring in de horeca hebt opgedaan, versterkt dit je positie in toekomstige functies. Talenten als sociaal gedrag, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en empathisch vermogen worden aangeboord en verstevigd,” aldus eigenaar Agostino Panebarco.

“Wij hebben de ruimte en kennis in huis om jonge mensen werkervaring op te laten doen. Dit kan starten in de afwas bijvoorbeeld, maar ook in functies binnen de schoonmaak, de keuken en in de bediening. Dit kan als parttimer naast een opleiding, als vakantiekracht en zelfs als fulltimer bijvoorbeeld in een werk/leer-traject. Wij vinden het belangrijk om onze kennis door te geven aan de nieuwe generatie en nogmaals: werken bij La Gondola is een pré op je CV.”

Dat de familie Panebarco een goede werkgever is, blijkt wel uit het feit dat de meeste vaste gezichten er meer dan 11 jaar werken en sommigen zelfs meer dan 25 jaar.

“Ik geef mensen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, draag mijn kennis en kunde over, investeer en laat mijn mensen leren in plaats van te jammeren als er eens iets misgaat. We ontvangen 7 dagen in de week meer dan 250 gasten per dag voor lunch en diner en om onze kwaliteit en continuïteit te waarborgen, blijven wij investeren in mensen met een hart voor gastvrijheid, kwaliteit en dienstbaarheid. De topprestatie die mijn mensen elke dag leveren, zie ik, voel ik en het mooie is eigenlijk hoef ik alleen maar bij te sturen en te coachen.”

Wil je werken, jezelf ontwikkelen? Bel mij: 06 29 02 61 08
Agostino Panebarco

Naast een ERVAREN CHEF VOOR ONZE GASTVRIJE BEDIENING m/v
hebben wij de volgende vacatures open staan:

-Barkeepers (parttime/fulltime)
-Bediening (parttime/fulltime)
-Interieurverzorgers (parttime)
-Afwastoppers
-Holiday Horeca Lovers (vakantiewerkers)

Download het sollicitatieformulier via de website pizzerialagondola.nl/vacatures en bekijk hier alle info over de diverse vacatures.

Pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer is een succesvol familiebedrijf wat al 35 jaar in handen is van de Familie Panebarco. De sfeer is open, gastvrij en gericht op het leveren van kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten, dagverse specials en met een zeer uitgebreide lunch- en menukaart. Het restaurant biedt plaats aan 250 gasten.
“Het is ons streven om de continuïteit te borgen door te blijven investeren in mensen met een hart voor gastvrijheid, kwaliteit en dienstbaarheid”.