Samenwerking Tweespan en Prokino verder opgetuigd

LEMMER – Met het optuigen van een doek aan de buitenmuur van basisschool Tweespan wordt de geïntensiveerde samenwerking tussen de school en Prokino Kinderopvang gesymboliseerd.
Sinds mei 2018 wordt er in school buitenschoolse opvang aangeboden en met ingang van 6 mei zullen onder het motto ‘Klaar voor school’ peuters hun intrede doen op school op een speelleergroep.
Met de vorming van een kindcentrum voor kinderen van 2-12 jaar wordt de samenwerking tussen school en kinderopvang verder opgetuigd.

Op de peutergroepen van Prokino gaan de kinderen op ontdekkingstocht in een uitdagende omgeving.
Er wordt ingespeeld op de ontwikkeling van het kind en het wordt spelenderwijs voorbereid op de grote stap naar basisschool.

De leerkrachten en pedagogische medewerkers in een kindcentrum zorgen voor een fijne omgeving waar ieder kind van 2-12 jaar de eigen identiteit kan ontwikkelen. Om dit goed te kunnen ondersteunen hebben Tweespan en Prokino een doorgaande leerlijn ontwikkeld. Het aanbod voor de peuters sluit aan op dat van de school. Zo wordt de overgang voor peuters naar de basisschool een stuk gemakkelijker.
Kinderen zijn welkom vanaf hun tweede verjaardag.
Wilt u meer weten of straks eens een kijkje nemen op de nieuwe peutergroep?
Neem contact op met Marjan van der Wal via m.vanderwal@prokino.nl of 06-33342674