De IJB Groep Lemmer – Meet & Greet

De IJB Groep in Lemmer
Je hebt er vast weleens over gehoord. En misschien ken je wel iemand die er werkt. Je kunt er fulltime aan de slag, je bent de weekenden vrij en je hebt ook nog eens toekomstperspectief. Klinkt dit je als beton… uh, ik bedoel muziek in de oren?
Maar vraag jij je af of werken in de wondere wereld van beton iets voor je is? Speciaal daarom organiseren wij een Meet & Greet bij de IJB Groep in Lemmer.

Wat kun je verwachten tijdens de Meet & Greet
Je wordt volledig meegenomen in onze wereld. Er wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden en vacatures binnen de IJB Groep. Als klap op de vuurpijl krijgt je ook nog eens een rondleiding door dit prachtige bedrijf. Zo weet je precies of werken bij de IJB Groep iets voor je is. Ook kun je op een informele manier kennismaken met je toekomstige collega’s. Dit alles zal plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarom kom jij naar onze Meet & Greet
We zijn op zoek naar gemotiveerde en leergierige kandidaten die graag fulltime aan de slag gaan en een toekomst willen opbouwen bij de IJB Groep. Je bent iemand die van aanpakken weet en je levert graag kwalitatief goed werk. Werken in een stabiele omgeving is voor jou een must en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de beton of in de productie is niet noodzakelijk. Wel vinden we het belangrijk dat je logisch inzicht hebt en de motivatie om nieuwe dingen te leren.

Dus, kom je ook?
Je bent van harte welkom op woensdag 28 november om 17:30 uur. We leren je graag kennen en laten je vol trots zien waar jij aan de slag kunt!
Aanmelden kan hier 
We zien je graag bij de IJB Groep in Lemmer op woensdag 28 november
Tot dan!