Bekers voor Roelevink Sport judoka´s

LEEUWARDEN – Judo Ryu Camminghaburen organiseerde zaterdag het 15e JRC Judo Toernooi en 4e JRC Opstaptoernooi in Leeuwarden. In totaal gingen zeven Roelevink Sport judoka´s de strijd aan op de judomat.

Kay van Griethuijsen (Lemmer) was in één van de drie voorpoules ingedeeld. Hoewel Kay een wedstrijd won met een ippon kon hij niet verder spelen in de volgende tussenpoule voor de finale.
Yan Wijnsma (Lemmer) won de eerste partij met een waza-ari. Yan kwam punten uit de gewonnen wedstrijd tekort om een prijs in de wacht te slepen. Thijs de Jong (Joure) won twee wedstrijden met een ippon en één met een waza-ari. Voor Thijs is de eerste prijs. Gido Muizelaar (Heerenveen) wint alle vijf wedstrijden met een ippon. Ook voor Gido is de eerste prijs op het podium. Richard Hornstra (Lemmer) wint een wedstrijd met een ippon. Richard ontvangt de tweede prijs. Anniek Luimstra (Scharnegoutum) is goed bezig op de judomat tijdens haar wedstrijden, maar helaas lukt het haar geen partij te winnen. Voor Anniek is een prachtig vaantje als herinnering aan dit toernooi. Elize van der Molen (Langweer) gaat steeds beter judoën op de judomat tijdens haar wedstrijden. Ze ontvangt naast het podium een prachtige beker.