Sjoerd de Jong nieuwe voorzitter OVL

LEMMER – Met een eenheid van stemmen in het bestuur is Sjoerd de Jong gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Ondernemers Vereniging Lemmer. Hij neemt hiermee de hamer over van Bernadien de Waaij-Bijlholt.

Bernadien heeft woensdagavond tijdens de vergadering afscheid genomen van de OVL.
Twaalf jaar zat ze in het bestuur en na 8 jaar voorzitter heeft ze de hamer definitief neergelegd.
Tijd voor een frisse wind en nieuwe ideeën, aldus Bernadien. Als voorzitter stak ze veel tijd in haar functie en was bij vele projecten betrokken. Je gezicht laten zien dat vindt ze belangrijk. Zo mogelijk alles meemaken en regelen.

Supermarktondernemer Sjoerd de Jong voelt zich eveneens zeer betrokken bij ons dorp en gaat zich ongetwijfeld honderd procent  inzetten. Zijn doel is om samen met alle collega ondernemers en inwoners van Lemmer, Lemmer op de kaart te zetten. Dat gebeurt nu al volop door het organiseren van veel evenementen en misschien zijn er nog wel mogelijkheden om dat uit te bouwen. Hij gaat het voorzitterschap wel ietsje anders uitvoeren dan Bernadien. Sjoerd wil de taken meer gaan delegeren.
Met de vraag aan Bernadien of ze haar diensten elders gaat aanbieden, is het antwoord “Eerst maar eens genieten van een lege agenda….”