Dienstencentrum viert DAG van de Ouderen

LEMMER – Op dinsdag 2 oktober wordt in het Dienstencentrum Senioren in Lemmer de Dag van de Ouderen gevierd, bedoeld voor 55-plussers uit Lemmer e.o. Deze dag zal gevuld worden met een zeer afwisselend programma, bestaande uit: een informatie-ochtend, een maaltijd en een muzikale middag.
Om 10.00 uur ( deuren open om 09.30 uur ) begint de dag met informatie en tips voor senioren door Ypie Kroes. Zij is één van de dorpencoördinatoren in de De Fryske Marren.
Zij zal iets vertellen over de mogelijkheden die de gemeente heeft om initiatieven die bv in Lemmer of elders ontstaan voor (en door) ouderen te ondersteunen. Ook instanties waar de senioren met vragen over hulp en ondersteuning terecht kunnen, komen aan de orde.

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur is er een maaltijdproeverij uit de keuken van Suderigge. De chef-kok laat de deelnemers kennis maken met een uitgebreide 3 gangen maaltijd.
Wordt zelf koken ooit een probleem? Alle beschikbare informatie krijgt u mee. Hier ligt een kans om kennis te maken met de mogelijkheden van het inlooprestaurant van Suderigge.
Van 14.00-16.00 uur kunt u kennismaken met de Trekzakgroep “Op Trektocht”.

Deelname

Alleen de ochtend of de middag, met of zonder maaltijd. Maar wilt u de sfeer van de dag proeven, schrijf u dan voor de hele dag in.
Voor het deelnemen wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Opgave met vermelding van keuze en/of nadere informatie bij: Bert Schotanus, tel. 0514-563566 of Jan Venema, tel. 0514-561937
Laatste dag van aanmelden is 30 september.