Huttenbouw- Trots op hun bouwwerken

LEMMER – Super trots zijn ze op hun eigen hun bouwsels van slaaphut, gewoon een hut, tot speelhut.

Op het ‘bouwterrein’ waren gelukkig weer enkele helpers, waaronder vader Bauke. Hij heeft nog vakantie en kon daardoor mooi meebouwen aan de hut voor zijn dochter. Hoewel Athina na het geleerde van haar vader niet echt gecharmeerd is van het timmermansvak, kan ze nu wel de spijkers goed op de kop slaan.
Een paar stappen verder staat de grootste, de sterkste en stoerste hut, volgens een zestal bouwers. Zij hadden graag nog één etage hoger willen spijkeren, maar dat is niet toegestaan.
De hut van Charona en Saraya is zeer netjes. Geen schoenen in de slaap- en woonkamer. die blijven keurig buiten staan bij de ingang. Hun hut is gemaakt met hulp van vader en pake.
Ook de vakantiehut van Dylano (8) en Celina (5) is bijzonder. Aan alles is gedacht zelfs aan een (eigengemaakte) prullenbak.
Rens (12): “Als het kan en mag neem ik altijd mijn muziek-box mee”. En zo werd er niet alleen gewerkt, maar ook gedanst op de muziek van Rens..

Vandaag gaan de kinderen weer broodjes bakken en vanavond is er disco van 18:30-21:00 uur.
Op donderdag staat de blockparty van Jarno Walinga en JongFM op het programma van 13 tot 17 uur.
De 40e huttenbouwweek wordt, na het afbreken, afgesloten met het spuitvoetbal, aanvang 19.30 uur op het voetbalveldje aan de Rondweg.