Glemmer – Racoon en Kraantje Pappie

LEMMER – Glemmer Beach heeft de negende editie aangevuld met de twee grote namen Racoon en Kraantje Pappie. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Kensington, BLØF, André Hazes, Waylon en Ronnie Flex met Deuxperience tijdens het gezelligste strandfestival op ‘e Lemmer gaan optreden.

Donderdag 30 augustus
Racoon zal op donderdag 30 augustus zijn opwachting maken. De band werd zeer succesvol door de hit ‘Feels like flying’, het album ´Liverpool Rain´ en de Nederlandstalige single ´Oceaan´ die een jaar later uitkwam werd bekroond met onder meer een Edison.
Naast de Zeeuwse band Racoon, staat ook de Zeeuwse band BLØF op donderdag 30 augustus op het podium.

Zaterdag 1 september
De succesvolle Kraantje Pappiestaat staat bekend om zijn unieke manier van rappen. Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ verschafte naast een eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Dit jaar heeft de rapper de nieuwe track ‘Lil Craney’ uitgebracht. De solo hit is een lofzang aan de stad Groningen.

Dit jaar opent Glemmer Beach op de derde festivaldag haar deuren om 17:00 uur.
De programmering op het hoofdpodium start dit jaar eerder dan voorgaande jaren, namelijk om 19:00 uur.
De zaterdag wordt een avond voor jong en oud. Er is een dance podium en op de andere twee podia ’s wordt een diversiteit aan artiesten gepresenteerd.
Binnenkort maakt de organisatie nog meer namen bekend.
De eerste twee festivaldagen zijn de deuren vanaf 18:00 uur geopend.

Glemmer van 30 augustus t/m 1 september
Tickets zijn te koop op www.glemmerbeach.nl of bij de Jumbo supermarkt in Lemmer.