ITFM vernieuwd Wi-Fi netwerk Lemmer

LEMMER – ITFM (IT Friese Meren) heeft het gratis toegankelijke draadloze netwerk “Hotspot Friesland” in Lemmer compleet vernieuwd.
In 2014 heeft IT Friese Meren het initiatief genomen om in samenwerking met de Provincie Fryslân en de OvL door middel van een provinciale subsidie, het centrum van Lemmer te voorzien van een WiFi hotspot netwerk.
De Hotspots zijn geplaatst bij: La Gondola, Focus, Kingma & Walinga, Expert Bijlhout, Drogisterij Hak en Juwelier de Balans. Het Hotspot Friesland netwerk is in een straal van 100 meter van deze locaties beschikbaar.

ITFM: “Een geweldig succes en vanwege onze betrokkenheid hebben wij besloten het netwerk kosteloos te voorzien van snellere apparatuur voor de start van het komende toeristenseizoen, op dit moment maken er zo’n 100 unieke gebruikers per dag gebruik van het netwerk. Tijdens de paasdagen zagen wij een verdubbeling in het gebruik.
Door nieuwe technische ontwikkelingen is de Hotspot apparatuur welke door ons wordt toegepast kleiner van formaat en ondersteund het de snellere 5GHz Wi-Fi standaard. Hierdoor kan een hogere Wi-Fi beschikbaarheid worden geboden.
Wij zouden het netwerk nog verder willen uitbreiden in Lemmer en we komen graag in contact met ondernemers die willen participeren en hun internetverbinding beschikbaar willen stellen”.

Voor geïnteresseerde ondernemers
Met het Hotspot Friesland netwerk kan er in het centrum overal gebruik worden gemaakt van gratis internet met een simpele login.
Het is ook mogelijk om één of meerdere hotspot(s) te plaatsen in uw onderneming zodat klanten/bezoekers ook binnen uw onderneming zijn voorzien van gratis internet.

IT Friese Meren: “We kunnen op maat een offerte maken voor de installatiekosten.
Wanneer u al een eigen gast netwerk heeft dan kan dit ook worden vervangen door het Hotspot Friesland netwerk. U hoeft dan ook niet meer uw wificode te delen met klanten of de telefoon/tablet voor uw klanten in te stellen”.
https://www.itfm.nl