Total Beauty Skin – Techno Ceutical salon van het noorden

LEMMER – Schoonheidssalon Total Beauty Skin mag na het succesvol afronden van het examen als één van de eerste salons van het noorden de nieuwe specialistische behandelingen van Dr. Murad uitvoeren.

Eigenaresse Ilona en haar collega Heidi zijn enthousiast over de nieuwe doorbraak van het Amerikaanse merk ‘Murad Skincare’. “De producten en behandelingswijze geven ons nog meer mogelijkheden om onze klanten ongelofelijke mooie resultaten te geven voor elk huidprobleem”. De training bevatte een praktijk en theorie gedeelte dat vervolgens werd getoetst.

Total Beauty Skin is nu officieel een MURAD Techno Ceutical salon, als één van de eerste in het Noorden. Het behalen van deze certificering houdt in dat beautysalon Total Beauty Skin specialistische behandelingen met het nieuwe fruitzuur genaamd Retinol Dual-power peel (level 3) mag uitvoeren.
“Voorheen konden wij alleen level 1 en level 2 aan bieden. Niet iedere salon kan de specialisatie in level 3 aanbieden”, geeft eigenaresse Ilona Bouwman aan. “Het zijn hele specifieke handelingen waarvoor extra trainingen benodigd zijn. Bovendien zijn er maar een handvol salons die de huidverbeterende formules en producten van dit topsegment voeren. Maar het is het waard!” De peeling pakt nog beter de fijne lijntjes en rimpels aan; maakt de huidskleur egaler; verstevigd en geeft
een jeugdigere uitstraling. “Het is gewoon simply the best”

Om het slagen te vieren hebben wij in april en mei een aantal acties met zeer hoge kortingen.
Zie www.totalbeautyskin.nl