BK-Plein Lemmer te koop

LEMMER – Door de sloop van het gemeentekantoor is ruimte ontstaan voor een nieuwe invulling van de locatie aan het Burgemeester Krijgerplein.

Verkoop bij inschrijving

Het perceel grond, ca. 880 m², wordt te koop aangeboden door een verkoop bij inschrijving. Geïnteresseerden wordt gevraagd een bod uit te brengen samen met een schetsplan van de bebouwing die diegene wil neerzetten. Het bod moet uiterlijk 8 maart 2018 om 15.00 uur worden ingediend. Voor meer informatie zie de procedure & voorwaarden op de website van de gemeente Lemsterland.

Woningen en winkels

De gemeente heeft wel al besloten dat er woningen en winkelruimte moeten komen op die plek. Alleen is er nog geen partij gevonden die dat gaat realiseren. Daar is de gemeente nu naar op zoek.
De afgelopen maanden heeft de gemeente het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Dat zijn eigenlijk de spelregels op hoofdlijnen waarmee een externe partij het een en ander kan gaan realiseren. Het kan zijn dat ontwikkelaars die zich aanmelden nog wat aanpassingen voorstellen.
Als dat past binnen de gewenste beeldkwaliteit, is daar ruimte voor.
Er is dus geen ruimte om iets geheel anders te realiseren op die plaats.
Op bijgaande tekening ontbreken de speeltoestellen

Op de tekeningen ontbreken de speeltoestellen.