Nieuws vanuit Annemarije’s Beautysalon

LEMMER – Annemarije Kunst heeft als schoonheidsspecialiste haar diensten uitgebreid met permanente make-up en hyaluronzuur fillers.
Ook krijgt ze eerdaags een nieuwe collega.

Door de groeiende klantenkring komt Henny (29) Douma uit Sneek per september Annemarije’s Visagie en Beautysalon versterken.
Henny is ruim 9 jaar Allround Schoonheidsspecialiste, docent Gezondheidzorg en Welzijn en heeft veel werkervaring in de beauty- en cosmeticabranche. Al van jongs af aan is Henny erg geïnteresseerd en gepassioneerd over alles wat te maken heeft met het vak uiterlijke verzorging.

Permanente make-up
“Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak”, aldus Annemarije die voor de uitgebreide vakopleiding in april is geslaagd aan de Academie van Irma Hulscher.
Een opleiding waarin alle belangrijke onderdelen zoals kleur- en pigmentenleer, de nieuwste pigmenteer technieken voor wenkbrauwen en eyeliners, fotografie en vooral hygiëne aan bod komen. Een GGD vergunning is dan ook verplicht in deze branche, welke na inspectie wordt afgegeven.
“Klanten kunnen dan ook met een vertrouwd gevoel bij mij in de salon een permanente make-up behandeling ondergaan”.
Deze make-up kent veel voordelen.
Zo zie je er altijd verzorgd uit en je hoeft je geen zorgen meer te maken dat de make-up uitloopt zoals bijvoorbeeld bij het zwemmen of andere sporten.

Hyaluronzuur fillers
Filler is een natuurlijke maar tijdelijke anti aging behandeling.
Veilig en betaalbaar.
Fillers ( lichaamseigen stof) worden heel oppervlakkig in de huid gebracht.
Het resultaat blijft 4 tot 8 maanden zichtbaar.
Deze behandeling is alleen te boeken op dagen dat specialiste Patricia aanwezig is.
Meer over permanente make-up en fillers
Kijk op de website en/of Facebookpagina