ReadyforLiving: Nieuw woonconcept in Lemmer

LEMMER – Aan de Kastanjeleane (Tramdijk Oost) is ontwikkelaar ReadyforLiving voornemens 4 ééngezinswoningen te gaan bouwen volgens hun unieke kant & klaar-concept. De woningen worden compleet afgebouwd, naar smaak van de koper, als onderdeel van de verkoopprijs.

Prijs inclusief afwerking naar smaak
Ontwikkelaar Radboud de Jong: ‘De kopers komen in onze eigen showroom en zoeken daar een luxe, hoogglans keuken uit, met granieten aanrechtblad en 5 inbouwapparaten. De badkamer wordt voorzien van merk sanitair, een Easydrain en royale grote tegels. Op de begane grond en eerste verdieping komt een laminaatvloer met een hoge plint. Bijna alles is mogelijk.
Al deze afwerking, samen met een wandafwerking, is onderdeel van de verkoopprijs en daardoor volledig hypothecair financierbaar.
Er komt zelfs nog een halve dag een klusjesman om uw gordijnen, lampen en schilderijtjes op te hangen.’

Living in Lemmer
De architectuur is landelijk modern, met een knipoog naar de jaren ‘30. De huizen zijn circa 118 m2 groot en voorzien van zonnepanelen en een lucht-warmtepomp. De hoekwoningen hebben een optionele garage. Alle tuinen zijn op het zuiden. Koopsom vanaf € 189.950,- v.o.n., inclusief luxe afwerking.

Start verkoop 13 oktober: Brasserie No.14 vanaf 20.00 uur.
Living in Lemmer gaat vanaf 13 oktober in de verkoop bij de makelaars
Dijkman en Kingma & Walinga.

 
www.readyforliving.nl