Jumbo Sjoerd de Jong deelt schoolmaterialen uit

LEMMER- Jumbo klanten sparen voor hun favoriete school. 
Klanten van Jumbo Sjoerd de Jong in Lemmer kunnen sparen voor diverse spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. Tijdens deze ‘Sparen voor je School’ actie, die loopt t/m 11 oktober, deelt Jumbo in totaal voor 1,4 miljoen euro aan schoolmaterialen uit aan basisscholen.

Elke 10 euro gratis schoolpunt
Klanten van Jumbo Sjoerd de Jong  ontvangen bij besteding van elke 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Via de website jumbo.com/sparenvoorjeschool kunnen klanten de punten eenvoudig toewijzen aan één van de 9 deelnemende basisscholen in Lemmer en omgeving of de schoolpunten in de daarvoor bestemde bakken deponeren bij de servicebalie in de winkel.
Na de actie wordt het totale beschikbare bedrag op basis van het aantal toegewezen punten lokaal verdeeld. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag om schoolmaterialen aan te schaffen.

Voor de volgende generatie
“De ‘Sparen voor je School’ actie past perfect bij onze maatschappelijke lokale doelstellingen.
Ik besef dat ik deel uitmaak van de sociale gemeenschap in Lemmer en hecht er waarde aan dat Lemmer en omgeving leefbaar, bewoonbaar en sociaal blijft.
In dit geval steunen we de lokale basisscholen in Lemmer en omgeving”.
jumbo.com/sparenvoorjeschool