Dickens Festijn Lemmer wordt groot spektakel

LEMMER – Het Dickens Festijn Lemmer op zaterdag 17 en zondag 18 december gaat een wel zeer bizar en groot spektakel worden.
Foppe de Haan, Piet Paulusma, DeeDee Janssens en RTL/SBS-coryfee Maik de Boer werken mee aan het festijn.
Deze prominenten gaan samen met lokale acteurs meespelen in diverse straattheater acts.

Dickens-looproute
Zaterdagavond werden onder anderen de deelnemers en sponsors van het festijn verwelkomd bij De Hege Fonnen door de burgemeester en zijn vrouw.
Regisseur Sjouke Boschma gaf in een presentatie van wat er allemaal op het programma staat. Dit aan de hand van een plattegrond, gemaakt door tekenaar Wim Swart. Zo gaat de Dickens-looproute langs het Dok en na de Rosse Buurt (De Schans) ook dwars door het hotel van familie De Vrij.

Dickens Festijn met een knipoog
Op de route  kom je van alles en iedereen tegen: De burgemeester en zijn vrouw, koren, zangtalenten, een niet zachtzinnige tandarts, een niet knippende kapper, een kordate politieagent, een doofstomme blinde zwerver, dames van plezier, weeskinderen, grijpgrage handjes, een heuse waarzegster en dames let op uw tas vanwege een dievenbende!
Tijdens de presentatie kondigden de prominenten zich aan via een video.
Zie video: https://www.youtube.com/watch?v=uLjhPcyrMVU
[vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”47180,47181″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”190×140″]