Kerstpakketten en speciale opening voor bedrijven bij Trendy Living

Kerstpakketten en speciale opening voor bedrijven bij Trendy Living

LEMMER – Nog even en dan maken we ons weer op voor de gezelligste tijd van het jaar. Winkels en straten worden weer omgetoverd in kerst-, en Dickenssferen. Voor Trendy Living, aan de Langestreek 4 in Lemmer zijn het de eerste feestdagen in Lemmer na een vliegende start in het hoogseizoen. Veelgehoord is dat de winkel een enorme aanwinst én aanvulling is voor Lemmer met voor ieder wat wils. Voor mannen en vrouwen, jong en oud: iedereen kan wat leuks vinden.

Kerstpakketten voor bedrijven: personeel iets uit laten zoeken met een kerst cadeaubon

Kerstpakketten voor bedrijven maken we daarom dan straks ook graag op maat. Toch blijft het lastig om iets te zoeken wat iedereen echt leuk vindt. Hoe leuk is het daarom om als bedrijf je personeel zelf iets uit te laten zoeken met een kerst cadeaubon? We leveren deze bon leuk ingepakt bij jullie aan.

Winkel op avond open op afspraak voor bedrijven

Ook opent Trendy Living haar deuren vanaf eind november op avonden op afspraak voor bedrijven. Om zo het personeel tegelijk iets voor deze bon uit te laten zoeken. Dit allemaal in een gezellige kerstsfeer en muziek. Bij de cadeaubon zit dan een uitnodiging om deze avond langs te komen, maar uiteraard kan deze bij verhindering ook later worden verzilverd.
Informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Meer informatie over Trendy Living is te vinden op de website.