Wouter en Jetta 50 jaar in de echt verbonden

Wouter en Jetta 50 jaar in de echt verbonden

LEMMER – Vandaag, 27 september 2024 is het vijftig jaar geleden dat Wouter en Jetta in Sneek in het zogenoemde huwelijksbootje zijn gestapt. En met de boot weg gaan, doen ze nu nog steeds graag. Ze kenden elkaar van de (Nieuw Apostolische-)kerk, maar kwamen in 1970 samen te werken in Cafetaria/eethuis de Pantry van Wouters zus/zwager Willy en Piet in Sneek. Daar was het ook waar de vonk oversloeg.

Na hun huwelijksvoltrekking zijn ze als eerste bewoners neergestreken in de Vormt in Lemmer. Daar zijn ook hun kinderen geboren. In 1975 dochter Patricia Hilda en in 1977 zoon Alexander Geert Sint.

Echte Lemster

Wouter is een echte Lemster. Hij heeft het langst gewerkt bij de gemeente en is bij de meesten vooral bekend als sluiswachter. Jetta heeft het langst gewerkt voor een onderzoeksbureau. Daarvoor ging ze dagelijks langs de supermarkten door het hele land.

Kleinkinderen en zelfs al een achterkleinzoon

Inmiddels is het gezin van Wouter en Jetta uitgebreid met 6 kleinkinderen, hebben ze al 1 achterkleinzoon en de nodige aanhang. En allen komen graag bij hun (schoon)ouders en pake & oma thuis.

PROOST en gefeliciteerd

Wij zeggen PROOST en feliciteren onze (schoon)ouders/pake & oma met dit jubileum!

Patricia & Feike,

Lisette & Leon,

Tim & Mariska & Luuk,

Mirthe & Ruben,

Alexander & Marleen,

Geert Alexander,

Lotte Margje en

Jasper Pepijn