29 juni: Gratis duurzaamheidsbijeenkomst SolarShineNL

Het team van SolarShine in actie. Ze vertellen op 29 juni graag over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van verduurzaming.

LEMMER – Op zaterdag 29 juni van 15.00 – 17.00 uur geeft SolarShineNL een gratis duurzaamheidsbijeenkomst in Restaurant de Specerij aan de Langestreek 3 in Lemmer. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor alle huizenbezitters die willen verduurzamen en informatie willen over welke mogelijkheden er op dat gebied allemaal zijn. Daarbij komen heel veel verschillende aspecten aan de orde. Wie dat wil, kan na de presentatie ook terecht voor persoonlijk advies.

Diverse onderwerpen

SolarShine zal van alles uitleggen over het gebruik van zonnepanelen, de thuisbatterij, dynamische contracten en energie managementsystemen, maar ook over het verwarmen en koelen via de airco. Wie dat wil kan verder informatie krijgen over sunscreens, vogelwering, elektrische laadpalen, reiniging van de dakgoot en reiniging van de zonnepanelen.

“Over mogelijkheden vertellen”

Rachid Karim van SolarShineNL laat weten dat hij mensen graag wil voorlichten over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van verduurzaming en welke nieuwe ontwikkelingen er tegenwoordig allemaal zijn. “Vaak zien woningbezitters door de bomen het bos niet meer. Wij willen graag eerlijk vertellen hoe het echt zit en wat er allemaal mogelijk is. Welke zonnepanelen moet je kiezen bijvoorbeeld. En hoeveel heb je er nodig? Om nog een ander voorbeeld te noemen: met een thuisbatterij kun je heel veel geld besparen. In combinatie met een dynamisch contract en een energiemanagementsysteem kun je echt je voordeel doen bij het gebruik van zonnepanelen. Dat leggen we allemaal graag uit. Maar ook het gebruik van de airco waarmee je zowel koelt als verwarmt is een ideale manier van verduurzaming. Ook daarover geven we de nodige informatie.” Hij voegt daaraan toe dat het wel een eerlijk verhaal wordt:” We vertellen de aanwezigen ook wanneer het echt rendabel is om voorzieningen aan te brengen en wanneer niet.”

Opgave vooraf niet nodig

De duurzaamheidsbijeenkomst is geheel gratis en koffie en thee staan klaar. Opgave vooraf is niet nodig.

Meer informatie

Op vertoon van de flyer over de duurzaamheidsbijeenkomst die huis aan huis wordt verspreid krijgen mensen ook nog eens 5% korting op een diner als ze besluiten na de bijeenkomst bij de Specerij te gaan eten.

Meer informatie over SolarShine op de site.