SPAR Wesselius voegt met SPAR FoodClub smaak toe aan winkel

In het nieuwe concept van SPAR Wesselius zijn onder andere vers belegde broodjes te krijgen. In de nieuwe opzet is er voor elk moment van de dag iets lekkers en gezonds te koop. Foto Spar

ECHTENERBRUG – Op vrijdag 7 juni 2024 opent de vernieuwde SPAR Wesselius aan de Duimstraat 51 te Echtenerbrug. De getransformeerde winkel biedt naast het herkenbare assortiment een ruime keuze aan lekkere, verse en makkelijke producten door de komst van een nieuw concept: SPAR FoodClub.

 Concept past perfect in drukke dagelijkse leven

In een wereld waarin mensen constant onderweg zijn en traditionele eetmomenten vervagen, lanceert SPAR een initiatief dat perfect past bij dat nieuwe leefritme. De SPAR FoodClub is dé plek waar je voor élk moment van de dag terechtkunt: ontbijt, koffie, lunch, tussendoor en diner. Klanten vinden hier niet alleen de lekkerste, verse gerechten die je zintuigen prikkelen, maar ook een warm welkom. Dat is niet alleen een antwoord op de behoeften van de moderne maatschappij, maar ook een strategische zet om het convenience segment te domineren. SPAR nodigt consumenten uit om te ervaren hoe de FoodClub het gemak en de smaak van dagelijkse maaltijden herdefinieert. “We brengen gezond en lekker eten gemakkelijk dichtbij.”

Winkelgemak

De vernieuwde SPAR-winkel in Echtenerbrug zet na de metamorfose nóg meer in op het winkelgemak van de consument. Marten Wesselius is enthousiast: “Het leven in de buurt makkelijker, lekkerder en leuker maken, dat is waar ik voor sta. Met de SPAR FoodClub onderscheid ik me door genieten eenvoudig te maken, ongeacht het moment van de dag; van ’s ochtends tot ’s middags, ’s avonds én tussendoor. Met een gevarieerd menu biedt de SPAR FoodClub een breed scala aan heerlijke gerechten, zoals tosti’s, belegde broodjes, panini’s, koffie, salades, complete maaltijden en hartige en zoete snacks.”

 Verbouwing winkel naar FoodClub en openingstijden

In de komende periode ondergaat SPAR Wesselius een verbouwing. Op 7 juni 2024 wordt de winkel heropend, waarbij je de gelegenheid hebt om kennis te maken met de gloednieuwe Foodclub. Het SPAR-team staat vanaf dan weer dagelijks, gedurende de openingstijden ma. t/m zat. van 8:00-20:00 en zondag van 8:00-19:00, voor je klaar. Bovendien kun je profiteren van aantrekkelijke openingsdeals en genieten van proeverijen van het assortiment van de Foodclub. Voor meer informatie: https://www.spar.nl/het-verhaal-van-spar/

Personeel gevraagd!

Om de klant in de omgebouwde winkel nog steeds goed van dienst te kunnen zijn, is SPAR Wesselius nog op zoek naar enthousiaste medewerkers voor op de vernieuwde FoodClub afdeling. Daarnaast zijn er ook nog vacatures beschikbaar voor kassa, brood en AGF afdeling. Voor meer informatie over de vacatures, neem contact op met sparwesselius@despar.info of kom gewoon even langs!