Vanaf 1 maart is Bloedafname Lemmer gevestigd in het Gezondheidscentrum Lemsterpark

LEMMER – Vanaf 1 maart is Bloedafname Lemmer gevestigd in het Gezondheidscentrum Lemsterpark. Bij Bloedafname Lemmer kun je op woensdagochtend op afspraak terecht voor preventief bloedonderzoek. Hiervoor heb je geen verwijzing nodig van een (huis-)arts.

Preventief bloedonderzoek

Reden waarom je preventief bloedonderzoek wilt laten doen, kan zijn:

  • Je denkt dat je gezond bent en je wilt weten of dit klopt;
  • Je bent ongerust over je gezondheid, bijvoorbeeld vanwege leeftijd of leefstijl;
  • Je wilt meer informatie ter vergelijking of bevestiging van de gewone (reguliere) gezondheidszorg;
  • Je wilt je vitaliteit verbeteren.

Kijken of jouw balans verstoord is

Via preventief bloedonderzoek kun je kijken of jouw balans verstoord is of niet. Veel factoren hebben hier invloed op. Door middel van voeding, supplementen en leefstijlfactoren kun je jouw balans herstellen als deze verstoord is. Maar je kunt op basis van bepaalde afwijkende bloedwaarden ook het advies krijgen om je huisarts te bezoeken. Uitgangspunt is dat jij zelf kunt kiezen welk bloedonderzoek voor jou zinvol is.
Je kunt een compleet bloedwaardenonderzoek aanvragen om inzicht te krijgen in je algehele gezondheid of je kunt er voor kiezen om alleen specifieke bloedwaarden te laten testen. Er zijn diverse testpakketten voor iedereen die bewust bezig is met zijn of haar gezondheid.

Gezondheids-/Vitaliteitscheck personeel

Ook bedrijven kunnen een aanvraag doen bij Bloedafname Lemmer om op bedrijfslocatie bloed te laten afnemen als onderdeel van een Gezondheids-/Vitaliteitscheck van het personeel.

CBR

Naast het doen van bloedafnames in het kader van preventie, kunnen mensen bij Bloedafname Lemmer ook terecht als ze door het CBR zijn verwezen voor bloed- en urine-onderzoek.

Meer informatie en afspraak inplannen

Op de sites van Bloedwaardentest en Labplusarts kun je meer info vinden over de aangeboden preventieve (bloed-) onderzoeken, CBR-aanvragen en Gezondheidschecks voor bedrijven. Via één van deze sites kun je een afspraak inplannen bij Bloedafname Lemmer: Bloedwaardentest of Labplusarts.nl

Contact met Bloedafname Lemmer

Voor contact met Bloedafname Lemmer kun je mailen naar: info@bloedafname-lemmer.nl