Repair Café Lemmer op 7 mei weer open

LEMMER – Wat doe je met een lamp die niet meer wil branden? Een cd-speler die niet meer open wil of een trui waar gaatjes inzitten? Kom op 7 mei naar het Repair Café in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat in Lemmer. Vanaf 09.30 uur is het Repair Café geopend. Het Repair Café is samen kapotte spullen repareren, deskundig advies krijgen, ontmoeten en inspiratie opdoen. Kosten? Een vrijwillige bijdrage.

Deskundigen repareren

Gereedschap en materiaal zijn aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Hierbij kan worden gedacht aan kleding, meubels, elektrische apparaten, etc. Voor deze reparaties zijn deskundigen aanwezig, zoals: elektriciens, naaisters en timmerlieden.

De weggeeftafels vol verrassingen en gratis koffie

Ook staat er weer een tafel vol verrassingen – de weggeeftafel. En natuurlijk is er een gratis kopje Fairtrade-koffie. Op 4 juni is de laatste Repair Café-bijeenkomst van dit seizoen.
Het activiteitenseizoen 2023 – 2024 voor het Dienstencentrum Senioren zit er bijna op. Het nieuwe plan ligt in concept klaar. Zodra dat definitief is, zal het worden gepubliceerd op de website www.dclemmer.nl.