Westermeerwind geeft opnieuw obligaties uit – informatieavond Beachclub Lemmer op 22 mei

LEMMER – Windpark Westermeerwind geeft voor de tweede keer obligaties uit om inwoners van voormalig gemeente Lemsterland, gemeente Noordoostpolder en de gemeente Urk financieel te laten meeprofiteren van het windpark. Het windpark in het IJsselmeer biedt 10.000 obligaties aan van €500,- per stuk, tegen een jaarlijkse rente van 7,5% op de hoofdsom met een looptijd van ruim 5 jaar.

Opnieuw profiteren van Windpark Westermeerwind

In 2018 kregen omwonenden van het windpark voor het eerst de gelegenheid om obligaties of certificaten van aandelen in het windpark te kopen. De obligatielening met een looptijd van 5 jaar kende een rentevergoeding van 6% per jaar en werd in februari van dit jaar volledig afgelost. Met de uitgifte van deze nieuwe obligaties kunnen omwonenden ook de komende 5 jaar weer financieel meeprofiteren van het windpark.

Informatieavond Beachclub Lemmer

Voor meer informatie omtrent de obligaties, de risico’s en de uitgevende partij Invesdor of het stellen van vragen zijn inwoners van harte welkom op de informatiebijeenkomst bij Beachclub Lemmer op woensdagavond 22 mei. De week ervoor, op maandagavond 13 mei, is er een informatieavond in Theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Op beide avonden is de inloop vanaf 19.30 uur. De presentaties starten om 20.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Gavoordewind.nl

Inschrijven op de nieuwe obligaties van Windpark Westermeerwind kan vanaf 6 mei tot en met 6 juni 2024 via de website: gavoordewind.nl. Hier is ook uitgebreide informatie over de lening beschikbaar.