Geslaagd bij Typ en Tik

Allemaal geslaagden bij Typ en Tik. Foto Typ en Tik

LEMMER – Afgelopen dinsdag hebben er weer examens plaatsgevonden bij Typ en Tik. De cursus, die aan het begin best makkelijk is, werd later toch wel iets lastiger, maar uiteindelijk wist iedereen de cursus met mooie resultaten af te sluiten. Menig cursist heeft prachtige persoonlijke records in snelheid weten te behalen. Uit handen van Sonja namen zij dan ook hun welverdiende diploma in ontvangst.

Kleine groepjes

Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar de juiste vingerzetting en houding. Dankzij de kleine groepjes is er voldoende tijd en aandacht voor iedere cursist. Zo kan er direct bijgestuurd worden mocht dat nodig zijn. Ook voor kinderen met dyslexie heeft Typ en Tik speciale programma’s om het leren typen te vergemakkelijken.

Aankomende dinsdag starten de laatste groepen van dit schooljaar. Zij hopen nog voor de zomervakantie hun diploma te mogen ontvangen. Wil jij nog meedoen? Stuur een berichtje naar typentik@gmail.com of kijk op de Facebooksite van Typ en Tik voor meer informatie.

Namen geslaagden

De namen van de cursisten op de foto’s in willekeurige volgorde zijn: Heidi, Thijn, Noor, Lise, Lian, Bente, Jelle, Indy, Emma, Anne, Yfke, Tijn, Elske, Noa, Jente en Lotte.