Fysio Lemmer verspreidt happy stones van Lemster Palet met Pasen

Het Lemster Palet heeft er de prachtigste kunststukjes van gemaakt. Zoek en wandel jij mee?

LEMMER – Bewegen is gezond, maar positief bewegen betekent ook met plezier bewegen en meedoen met activiteiten. Voor zowel wandelen, als schilderen geldt dat veel mensen daar plezier aan beleven. In dat kader heeft Fysio Lemmer contact gezocht met schildervereniging Lemster Palet met het idee om op Pasen geen beschilderde eieren, maar happy stones te verspreiden door Lemmer. Samen hopen ze bij de wandelaar een lach op het gezicht te toveren. Of deze nu te voet boodschappen doet of traint voor de Nijmeegse vierdaagse. De Happy Stones worden op eerste paasdag, 31 maart verspreid.

Wat doe je met deze happy stones?

Happy stones zijn mooi beschilderde stenen. In dit geval vervaardigd door de leden van het Lemster palet. De bedoeling van deze kunstwerkjes is dat de vinder van een happy stone hem een stukje meeneemt tijdens een wandeling en hem een eindje verderop weer neerlegt. Zo kan de volgende wandelaar de steen weer vinden en opnieuw een stukje meenemen op haar of zijn route. Op deze manier gaan de stenen op reis door en rond Lemmer.

Volg de reis van de happy stones

Om de reis te kunnen volgen vraagt Fysio Lemmer de vinder van de steen een foto te maken. En deze via sociale media (Facebook of Instagram) te melden in een bericht met de locatie waarop deze gevonden is. Als de vinder hierin Fysio Lemmer tagt, houden zij de route bij van de stenen. “En kan iedereen meedoen met deze vorm van positief bewegen.”