BIZ Vereniging Lemmer trapt af met eerste ledenvergadering en borrel

Vorig jaar opende wethouder Remboud Iddekinge het vaarseizoen. Dit jaar organiseert de nieuwe stichting de activiteiten. Foto OVL

LEMMER – Na de gemeentelijke verordening om een bedrijven investeringszone in Lemmer in te stellen, is de BIZ vereniging Lemmer opgericht. Achter de schermen is hard gewerkt om deze vereniging in statuten, organisatie en structuur vorm te geven. Daarnaast zijn de leden binnen de vereniging alweer druk bezig om de eerste activiteiten op stoom te brengen.

Paashazen

Zo zullen er tijdens Pasen paashazen door dorp huppelen, worden de vergunningen in orde gemaakt zodat Lemsters tijdens Koningsdag weer hun huisraad kunnen verkopen tijdens de vlooienmarkt. En gaat de vereniging er samen op 30 maart vanaf 14:00 uur met WSV de Zevenwolde voor zorgen dat het watersportseizoen met veel gezelligheid van start gaat.

Eerste algemene ledenvergadering

De leden van de BIZ vereniging Lemmer hebben inmiddels ook de uitnodiging voor de eerste ALV via de mail gekregen. Het bestuur adviseert aan de ondernemers die onder de BIZ vallen te kijken of zij de uitnodiging per mail ontvangen hebben. Tijdens deze ALV worden de leden namelijk verder geïnformeerd over de komende activiteiten, plannen voor 2024 en de ambities voor de toekomst. Wie de mail niet heeft gekregen kan in zijn spambox kijken. Staat hij daar ook niet in dan kan dat gemeld worden via info@BIZLemmer.nl . Na de ALV is er gelegenheid voor de leden om nog even schouder-aan-schouder te staan en ideeën uit te wisselen tijdens de kick-off borrel.