Interesse in de schietsport?

Er is ook een onderlinge competitie.

LEMMER – “Heb je interesse in de schietsport? Kom dan gerust eens langs op onze clubavond van de vereniging in Lemmer aan het Lemsterpad 5 in Lemmer. Deze is op maandagavond. Ons clubgebouw is vanaf 19.00 uur geopend en kun je ervaren of de schietsport iets voor jou is. Er wordt op de club geschoten met luchtgeweer kaliber 4,5 mm,” aldus de vereniging.

Luchtgeweer

“Je kunt gebruik maken van een Luchtgeweer van de club. Zo kun je voor een periode van 3 maanden, kosteloos uitproberen of de schietsport een leuke hobby voor jou kan zijn. Mocht je overwegen om lid te willen worden, (lidmaatschap kan vanaf 16 jaar) dan kun je dat op de club aangeven. De eerste tijd kun je blijven schieten met een luchtgeweer van de club. En als je het echt leuk vindt, kun je op den duur zelf een luchtwapen aanschaffen.”

Lidmaatschap en verklaring omtrent goed gedrag

“Bij een eventueel lidmaatschap is het van belang dat je een verklaring nodig hebt omtrent goed gedrag (VOG). Ook word je ingeschreven bij de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie). De kosten zijn jaarlijks € 12,50 per maand. Het schietseizoen loopt van 1 september tot eind mei. Het is een leuk en gezellig tijdverdrijf tijdens de winterperiode. Op de club houden we ook elk seizoen onderlinge competitie, wat een leuk wedstrijd element toevoegt aan de schiet avonden.”