Allemaal gezelligheid tijdens nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem

LEMMER – Afgelopen woensdagmiddag kwamen ongeveer 35 gasten van de Zonnebloem samen met een groot aantal vrijwilligers om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. De ontmoeting vond plaats in het Dienstencentrum van Lemmer. De vrijwilligers van dit centrum waren uitermate behulpzaam, waarvoor de Zonnebloem hen dankbaar is.

Hapjes en activiteiten

De gasten werden getrakteerd op allerlei hapjes die bereid waren door de vrijwilligers van De Zonnebloem. Tijdens dit gezellige feestje werden alle activiteiten van het afgelopen jaar nog eens benoemd en kon men veel foto’s daarvan bekijken. Tot grote verassing van de gasten werden nog enkele spelletjes bingo gespeeld. Rond 16.30 kwam er toch een einde van dit supergezellig gebeuren.

Op naar een nieuw (jubileum) jaar

De Zonnebloem afdeling Lemmer maakt er weer een mooie jaar van met veel leuke activiteiten op het programma en dat mag ook wel: dit jaar bestaat de Zonnebloem Nederland namelijk 75 jaar en de afdeling Lemmer 35 jaar!!

Vrijwilliger worden of meedoen

Lijkt het u ook leuk om bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een oudere, actief mee te helpen bij activiteiten en andere acties, word dan vrijwilliger bij de Zonnebloem!!! Het is een leuke en gezellige groep met vrijwilligers die graag klaar staan voor hun gasten.
Heeft u een beperking of woont er bij u in iemand in de omgeving met een beperking, en wil diegene meedoen aan een groot scala van allerlei verschillende activiteiten van de Zonnebloem, meld u zelf of een ander aan op telefoonnummer 06 23087142.