Lemster Mannenkoor zingt op kerst in 3 verzorgingshuizen

Al in de vroegte waren de mannen van het Lemster Mannenkoor aanwezig om overal te zingen.

LEMMER – Het Lemster Mannenkoor deed vandaag, 2e kerstdag weer 3 verzorgingshuizen aan om de bewoners daar te verrassen met hun mooie gezang. Dit is een jarenlange traditie. De mannen begonnen in Suderigge waar ze om half zeven aanwezig waren. Nadat de zangers eerst aan de koffie gingen, zongen ze op alle verdiepingen een aantal Kerstliederen. Om de bewoners mee te laten genieten van de liederen waren de deuren van de woningen open.

Naar Patyna

Nadat ze alle etages hadden gehad, togen ze naar Patyna waar ze ook een aantal liederen voor de bewoners zongen. Hierna stond er in de Suderigge een ontbijt voor de mannen klaar. Bij de heer De Haan uit Bantega werd in zijn woonkamer lang zal hij leven gezongen. Hij werd namelijk vandaag 97 jaar.

Cornelia Hoeve

Na de broodmaaltijd ging het gezelschap richting Cornelia Hoeve waar eveneens voor de bewoners werd gezongen. De leden van het Lemster Mannenkoor doen dit al verschillende jaren en altijd met veel liefde en plezier. “Mensen een Kerstgevoel geven daar doen we het voor,” aldus de zangers.