Nog enkele tickets voor Lemster Winterkuier op 16 december

LEMMER – Op zaterdag 16 december vindt de Lemster Winterkuier plaats. Voor de mooie wandelroute van ca 5 km door Lemmer zijn nog maar zo’n 45 tickets beschikbaar. Wie nog mee wil doen aan het vervangende evenement voor het Dickens Festijn doet er dus goed aan om nog snel een kaartje te bestellen.

Tijdens de Lemster Kuier worden deelnemers onderweg verrast door leuke optredens, verrassende acts en natuurlijk wat lekkers. De tocht eindigt op een sfeervol ingericht Fedde Schurerplein, waar het genieten geblazen is van muziek, een hapje en een drankje. Vanaf 17.30 uur  treedt daar ook het bekende muzikale duo Weima & Van de Werf op.

In plaats van het Dickens Festijn

De Lemster Winterkuier wordt georganiseerd door Stichting Lemster Dickens Festijn. Dit jaar is er geen Dickens Festijn. De organisatie wilde toch iets doen voor Lemmer en omgeving. Want wat is nou Lemmer zonder reuring in december? Daarom is er voor dit jaar iets leuks bedacht: een gezellige winterwandeling, speciaal voor Lemmer en de omliggende dorpen. Deze is niet in Dickensstijl maar zal zeker de gezelligheid, sfeer en muzikale omlijsting hebben die iedereen van het Lemster Dickens Festijn kent. Het volgende Lemster Dickens Festijn is in 2024 op 14 en 15 december.

Tickets kopen

Voor de Lemster Winterkuier kunnen vooraf tickets worden gekocht voor een tijdsblok waarin iemand wil starten. Zo  worden lopers gespreid en kan iedereen volop genieten. De starttijden voor de Lemster Winterkuier zijn tussen 16.00 en 18.30 uur. De tocht duurt ongeveer twee uur en begint en eindigt op het Fedde Schurerplein. Kaartjes zijn te bestellen via de website www.winterkuier.nl. Een kaartje is €6,00 voor volwassenen, €3,00 voor kinderen van 13 tot en met 18 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar lopen gratis mee. Bestel voor je kind wel een kaartje zodat deze ook de consumptiebon voor onderweg krijgt.