Indonesisch restaurant Hier is ‘t in Lemmer opent 7 december

LEMMER – Op donderdag 7 december openen John en Nenny de deuren van Indonesisch restaurant Hier is ‘t aan de Langestreek 2 in Lemmer. Gasten kunnen vanaf dat moment genieten van de Indonesische specialiteiten die met met zorg en liefde zijn bereid door kokkin Nenny. “Verwen uw smaakpapillen met de variatie aan smaken, van mild tot extra pittige gerechten. Heerlijke satésoorten, hartige voorgerechten, authentieke Indonesische hoofdgerechten en zoete lekkernijen om uw smaakbelevenissen af te sluiten. Onze kaart biedt ook ruim keus voor de vegetariërs/veganisten. Kortom voor ieder wat wils,”aldus het paar.

Ze voegen daar aan toe:”Ons doel is: de gasten het complete plaatje van uiteten bieden. Gezellig tafelen in een gemoedelijke sfeer. We heten onze gasten dan ook graag van harte welkom,” aldus John en Nenny.

Openingstijden

De huidige openingstijden zijn van donderdag tot en met zondag vanaf 16:30 uur. Begin maart is het restaurant ook open voor de lunch. “Gastheer John en ons enthousiaste team staan te popelen om u te verwelkomen.”

Reserveren, kerstdagen en meer informatie

Hier is ‘t is beide kerstdagen geopend; reserveer tijdig want vol is vol!

Voor reserveringen https://indo-hierist.nl Email: info@indo-hierist.nl Whatsapp: 06 – 5168 9219.